Loading...
Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| Μυστικότητα Πολιτική

Μυστικότητα Πολιτική

Αυτό δήλωση ισχύει προς την 'Προσωπικός Πληροφορίες' συγκεντρωμένος, επεξεργασμένα, ή αποθηκευμένο με Αυτό δικτυακός τόπος. Αυτό ειδοποίηση περιγράφει ο έκταση του συλλογή και χρήση Για Αυτό δικτυακός τόπος; ωστόσο, δεν όλα οντότητες συμμετέχω σε όλα χρήσεις και συλλογή περιγράφεται σε Αυτό έγγραφο. 


Γιατί μαζεύουμε και χρήση πληροφορίες

Εμείς ενδέχεται χρήση ο πληροφορίες εμείς συλλέγω Για ο ΕΠΟΜΕΝΟ πρωταρχικός αιτιολογικό:

• Προϊόν & Υπηρεσία Εκπλήρωση

• Εμπορία, Προσφορές & Διαφήμιση

• Εσωτερικός Λειτουργίες

• Απάτη Πρόληψη, Ασφάλεια & Συμμόρφωση

• Πίστωση Κάρτα & ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εμείς ενδέχεται συνδυασμός πληροφορίες συγκεντρωμένος από διαφορετικός πηγές.


Τύποι του πληροφορίες εμείς συλλέγω

Εμείς συλλέγω διάφορος κατηγορίες του Προσωπικός Πληροφορίες τέτοιος όπως και αναγνωριστικά, πληρωμή πληροφορίες, εμπορικός πληροφορίες, δημογραφικός πληροφορίες, συσκευή πληροφορίες, και Διαδίκτυο και άλλα δίκτυο δραστηριότητα πληροφορίες.


Πως εμείς συλλέγω τα δικα σου πληροφορίες

Εμείς συλλέγω πληροφορίες από ένα ποικιλία του πηγές, συμπεριλαμβανομένου πληροφορίες υπό την προϋπόθεση με εσείς, συναλλαγή πληροφορίες, τεχνολογία - ενεργοποιημένη συλλογές, και πληροφορίες εμείς συλλέγω σχετικά με εσείς από τρίτων  πηγές.


Πως εμείς μερίδιο τα δικα σου πληροφορίες

Εμείς ενδέχεται μερίδιο τα δικα σου Προσωπικός Πληροφορίες με μας θυγατρικές, υπηρεσία πάροχοι, επιχείρηση συνεργάτες, και τρίτος κόμματα.


Προστασία πληροφορίες

Οπως και ένα ύλη του πολιτική, εμείς κάνω δεν αποκαλύπτω Λεπτομέριες Σχετικά με μας ασφάλεια μέτρα όπως και Αυτό θα μπορούσε είναι χρήσιμος πληροφορίες Για εγκληματίες και άλλα κακό ηθοποιοί.  


Κουλουράκι Προτιμήσεις

• Τα δικα σου Μυστικότητα: 

Οταν εσείς επίσκεψη μας δικτυακός τόπος, εμείς κατάστημα μπισκότα επί τα δικα σου πρόγραμμα περιήγησης προς την συλλέγω πληροφορίες. ο πληροφορίες συγκεντρωμένος θα μπορούσε σχετίζομαι προς την εσείς, τα δικα σου προτιμήσεις ή τα δικα σου συσκευή, και είναι ως επί το πλείστον μεταχειρισμένος προς την φτιαχνω, κανω ο ιστοσελίδα δουλειά όπως και εσείς αναμένω το προς την και προς την προμηθεύω ένα περισσότερο εξατομικευμένη ιστός εμπειρία. Ωστόσο, εσείς μπορώ επιλέγω δεν προς την επιτρέπω βέβαιος τύπους του μπισκότα, οι οποίες ενδέχεται επίπτωση τα δικα σου εμπειρία του ο ιστοσελίδα και ο Υπηρεσίες εμείς είναι ικανός προς την προσφορά. Κάντε κλικ επί ο διαφορετικός κατηγορία επικεφαλίδες προς την εύρημα έξω περισσότερο και αλλαγή μας Προκαθορισμένο Ρυθμίσεις σύμφωνα με προς την τα δικα σου προτίμηση.

• Αυστηρά Απαραίτητη Μπισκότα: 

Αυτά τα μπισκότα είναι απαραίτητη Για ο δικτυακός τόπος προς την λειτουργία και δεν μπορώ είναι άλλαξε μακριά από σε μας συστήματα. Αυτοί είναι συνήθως μόνο σειρά σε απάντηση προς την Ενέργειες έκανε με εσείς οι οποίες ποσό προς την ένα αίτηση Για Υπηρεσίες, τέτοιος όπως και σύνθεση τα δικα σου μυστικότητα προτιμήσεις, ξύλευση σε ή πλήρωση σε μορφές. Εσείς μπορώ σειρά τα δικα σου πρόγραμμα περιήγησης προς την ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή συναγερμός εσείς σχετικά με αυτά τα μπισκότα, αλλά μερικοί εξαρτήματα του ο ιστοσελίδα θα δεν έπειτα δουλειά. Αυτά τα μπισκότα κάνω δεν κατάστημα όποιος προσωπικός πληροφορίες.

• Λειτουργικό Μπισκότα: 

Αυτά τα μπισκότα επιτρέπω ο δικτυακός τόπος προς την προμηθεύω ενισχυμένη λειτουργικότητα και εξατομίκευση. Αυτοί ενδέχεται είναι σειρά με μας ή με τρίτος κόμμα παρόχους του οποίου Υπηρεσίες εμείς έχω προστέθηκε προς την μας σελίδες.Εσείς μπορώ σειρά τα δικα σου πρόγραμμα περιήγησης προς την ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή συναγερμός εσείς σχετικά με αυτά τα μπισκότα, αλλά έπειτα μερικοί ή όλα του αυτά τα Υπηρεσίες ενδέχεται δεν λειτουργία δεόντως.

• Απόδοση Μπισκότα: 

Αυτά τα μπισκότα επιτρέπω μας προς την μετρώ επισκέψεις και ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ πηγές Έτσι εμείς μπορώ Μετρήστε και βελτιώσει ο εκτέλεση του μας ιστοσελίδα. Αυτοί βοήθεια μας προς την ξέρω οι οποίες σελίδες είναι ο πλέον και ελάχιστα δημοφιλής και βλέπω πως επισκέπτες κίνηση περίπου ο ιστοσελίδα. Ολα πληροφορίες αυτά τα μπισκότα συλλέγω είναι συγκεντρωτικά και επομένως ανώνυμος.Εσύ μπορώ σειρά τα δικα σου πρόγραμμα περιήγησης προς την ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ή συναγερμός εσείς σχετικά με αυτά τα μπισκότα, αλλά έπειτα εμείς θα δεν ξέρω πότε εσείς έχω επισκέφθηκε μας ιστοσελίδα, και θα δεν είναι ικανός προς την οθόνη του εκτέλεση.

Πώληση του Προσωπικός Πληροφορίες: 

Αυτά τα μπισκότα συλλέγω πληροφορίες Για αναλυτικά στοιχεία και προς την καθιστώ προσωπικόν τα δικα σου εμπειρία με στοχευμένες διαφημίσεις. Αν εσείς επιλέγω έξω εμείς θα δεν είναι ικανός προς την προσφορά εσείς εξατομικευμένη διαφημίσεις και θα δεν μερίδιο προσωπικός πληροφορίες με όποιος τρίτος κόμματα.

Αν εσείς έχω ενεργοποιημένη μυστικότητα ελέγχους επί τα δικα σου πρόγραμμα περιήγησης (τέτοιος όπως και ένα συνδέω), εμείς έχω προς την παίρνω ότι όπως και ένα έγκυρος αίτηση προς την opt - out. Επομένως εμείς θα δεν είναι ικανός προς την πίστα τα δικα σου δραστηριότητα διά μέσου ο ιστός. Αυτό ενδέχεται επηρεάζουν μας ικανότητα προς την καθιστώ προσωπικόν διαφημίσεις σύμφωνα με προς την τα δικα σου προτιμήσεις.